Nintendo Wii U

Nintendo Wii U
Follow

Op 15 april komen er meer titels naar Nintendo Select reeds

Op 15 april komen er meer titels naar Nintendo Select reeds

Nintendo brengt zo nu en dan haar games opnieuw uit door deze top games in de Nintendo Select reeds te zetten. Voor de Nintendo 3DS zien we titels als The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en Star Fox 64 3D en voor de Nintendo Wii Super Mario Galaxy 2, Mario Kart Wii en Wii Sports Resort. Dit zijn natuurlijk stuk voor stuk top titels.

Voor de Nintendo Wii U hebben we de volgende lijst.

New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U:
In New Super Mario Bros. U krijgen Mario, Luigi en Toad versterking van een heel nieuw personage – jij! Ren, spring en beuk je een weg door een 2D zijwaarts scrollend Mario-avontuur, en speel als Mii-personage in extra standen als Missies en Muntengevecht. Verken een reusachtige wereldkaart vol gloednieuwe levels, en geniet van spelopties die alleen mogelijk zijn op de Wii U. In het extra spel New Super Luigi U kun je 82 geheel nieuwe en zeer uitdagende levels als Luigi proberen te halen. Haast je, want je krijgt voor elk level maar beperkte tijd! Dit pakket is in Europa voor het eerst apart verkrijgbaar van de Mario & Luigi Premium Pack Wii U hardwarebundel.***

Donkey Kong Country: Tropical Freeze:
De Snowmads zijn Donkey Kong Island binnengevallen en hebben het eiland in een ijswereld veranderd. Aan de Kongs de taak om de boel te ontdooien! Speel alleen of samenwerkend met een vriend. Zwem, slinger en spring je een weg door zes gloednieuwe eilanden vol gevaren, verborgen voorwerpen en onvergetelijke eindbaasgevechten.

Nintendo Land:
Spring in 12 attracties die zijn gebaseerd op Nintendo’s beroemdste personages en spelwerelden, inclusief Super Mario, The Legend of Zelda en Animal Crossing. Gebruik de Wii U GamePad en je Wii-afstandsbediening Plus om zowel samenwerkend als competitief met vrienden te spelen. Er zijn ook diverse attracties voor één speler die je met het touchscreen en de intuïtieve bewegingsbesturing van de Wii U GamePad kunt besturen.

Wii Party U:
Je bent uitgenodigd voor een party game die optimaal gebruik maakt van de Wii U GamePad en je Wii-afstandsbedieningen. Geniet van 80 maffe minigames vol pret voor jong en oud. Er zijn ook GamePad Party minigames waarin jij en een vriend beide een uiteinde van de GamePad gebruiken. Of verzamel iedereen rond de tv en gebruik de GamePad en Wii-afstandsbedieningen voor de hectische gekte van de TV Party mode****.

The Legend of Zelda:
The Wind Waker HD: Link verschijnt voor de allereerste keer in haarscherp 1080p in deze high-definition remaster van The Legend of Zelda: The Wind Waker, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameCube verscheen. Zeil met Link over de Great Sea om zijn zusje te redden en begin een onvergetelijk avontuur om het land van Ganondorf te bevrijden.

LEGO® CITY Undercover:
Als de legendarische detective Chase McCain ga je undercover op jacht naar de ontsnapte crimineel Rex Fury. Trek verschillende vermommingen aan, verzamel meer dan 100 voertuigen, en ga waar je wilt in de open stadsgebieden – alles om het recht te laten zegevieren!

Wii U-bezitters kunnen uitkijken naar geweldige, exclusieve ervaringen wanneer deze zes titels op 15 april worden toegevoegd aan de Nintendo Selects-reeks. Deze titels zijn op dezelfde dag ook beschikbaar in de Nintendo eShop voor €24,99 (incl. BTW)*****

Lost Password