Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Zombopolis Part Two

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Zombopolis Part Two

Het wordt spannend in de volgende gratis* content-update van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. PopCap Vancouver kondigd Trouble in Zombopolis: Part Two aan. Het is een geheel nieuwe update met gigantische community-uitdagingen en flinke beloningen, time-trials met leveringsuitdagingen, en aangepaste personage-balans en verbeteringen voor alle spelers op Xbox One, PlayStation®4 en Origin™ voor de pc.

Px187NDEyMjE4NS0xLTk4NDE1NTc0Nw==

Community-uitdagingen zijn een geheel nieuwe manier voor planten en zombies om samen te werken en in-game uitdagingen aan te gaan voor flinke beloningen – van munten tot stickerpakketten, en zelfs exclusieve voorwerpen. Spelers kunnen de in-game Progress-o-meter (voortgangsmeter) bezoeken. Het is een mysterieus apparaat dat zich bij de Town Hall bevindt. Je kunt ermee zien of je beloningen verdient, in real-time de voortgang van de hele community zien, en een community-schatkist openen zodra een doel is behaald.

Naast community-uitdagingen heeft Trouble in Zombopolis: Part Two ook nieuwe tijdsgebonden leveringsuitdagingen. Spelers besturen de Rocket Chomper of de Delivery Goat in een race tegen de tijd vol platforms en hete bezorgingen.

Trailer:

[youtube id=”rj3sN4EamRQ” mode=”normal”]

 

Lost Password