Pokémon Go

Android iOS
Follow

Pokémon GO Plus vanaf 16 september verkrijgbaar

Pokémon GO Plus is een klein draagbaar apparaat dat spelers Pokémon GO laat spelen zonder dat ze op hun smartphone hoeven te kijken. Dit accessoire is in Europa* vanaf 16 september verkrijgbaar.

Pokémon GO Plus vanaf 16 september verkrijgbaar

Pokémon GO Plus is een handige gadget die je kan gebruiken om Pokémon go te spelen. Het apparaatje maakt verbinding met je smartphone en je draagt het om je pols zodra er een Pokémon of Pokéstop in de beurt is zal het apparaatje gaan trillen als het een Pokémon is zal het apparaatje een groen lampje geven en kan je op een knopje drukken om de Pokémon te vangen voor een Pokéstop is het een blauw lampje en ook dan is een druk op het polsbandje voldoende om de stop te draaien en je beloning van de stop binnen te hallen.

CI16_SmartDevice_PokemonGo_image912w

De Pokémon GO Plus zal compatibel zijn met de iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus en iOS 8 – 9.ook de meeste Android telefoons zullen het apparaatje ondersteunen maar welke dat zijn is nog niet helemaal duidelijk.

Vanaf vandaag is Pokémon GO Plus te bestellen bij de Nintendo Online Store. Binnenkort volgt informatie over andere verkooppunten.

Lost Password