Pokémon sun & moon

Nintendo 3DS
Follow
8.5

User Avg

Pokémon Sun en Moon komen dit jaar nog naar Nintendo 3DS

Pokémon Sun en Moon komen dit jaar nog naar Nintendo 3DS

Zojuist heeft Nintendo in een zeer korte Pokémon Direct, de Direct was zo kort dat zelfs de reclame op TV langer duurt. Echter is er wel wat informatie gedeeld al was het niet veel. Eerder zijn er al afbeeldingen voorbijgekomen van Magiana een nieuwe Pokémon die in de nieuwe film voor het eerst zal worden vertoond. Natuurlijk weten we ondertussen al dat deze Pokémon ook in de zojuist aangekondigde Pokémon Sun en Moon.

Pokémon Bank en Pokémon Sun en Moon

Maar wat weten we nu over deze games. We weten dat Magiana in de game zal gaan zitten en dat we dankzij de rerelease van Pokémon Red, BLue & Yellow nu ook de Pokémon die we daar in vangen kunnen over zetten naar de nieuwe games. Dit dankzij de kracht van het internet en natuurlijk de Pokémon Bank, waarvoor we 5 euro per jaar moeten betalen om deze te gebruiken.

We zullen een nieuwe regio krijgen, maar hoe deze gaat heten weten ook wij nog niet. Gelukkig weten we wel dat we dit jaar nog met de game aan de slag kunnen gaan en hoe de logo’s er uit zien. Zodra we meer weten lees je het natuurlijk hier op G4meon.nl. Pokémon Direct gemist? Check deze dan snel hier onder het kost je maar een paar minuten!

Lost Password