Pokémon sun & moon

Nintendo 3DS
Follow
8.5

User Avg

Pokémon Sun & Moon releasedate en meer

Pokémon Sun & Moon releasedate en meer

Het was drie maanden geleden dat we in een korte Direct informatie kregen over de nieuwe Pokémon games.  Vandaag kregen we meer informatie en wel over de starters, releasedate en we zien in de trailers meer van de game.

sun and moon2

Het eerste wat we voor jullie in petto hebben zijn de drie starters, wij weten al met welke we zullen starten weten jullie het ook al?

Rowlet

De eerste van je mogelijke partners is de zeer flexibele Grass Quill Pokémon, Rowlet. Deze Pokémon kan heel stil door de lucht vliegen en zijn tegenstander verrassen zonder opgemerkt te worden. Hij kan zijn tegenstanders aanvallen door krachtig te schoppen en hij kan ook op een afstand de aanval openen met zijn vlijmscherpe bladeren die deel uitmaken van zijn veren. Rowlet kan zijn omgeving overzien en zijn nek bijna 180 graden omdraaien, zodat hij achter zichzelf kan kijken. Tijdens gevechten kan Rowlet zijn hoofd draaien om instructies van zijn Trainer af te wachten.

litten

De kalme Fire Cat Pokémon Litten is de volgende keuze voor een eerste partner-Pokémon. De vacht van Litten is doordrenkt met olie en is ongelooflijk brandbaar. Hij verzorgt zichzelf voortdurend door zijn vacht af te likken en maakt van zijn losse vacht ballen. Hij steekt deze ballen in brand om daarmee vuurbalaanvallen te ontwikkelen. Als Litten in de rui is, werpt hij zijn hele vacht in een grandioze vuurbal af.

popplia

De derde mogelijkheid is de acrobatische Sea Lion Pokémon, Popplio. Popplio kan via zijn neus ballonnen gevuld met water maken en hiermee diverse strategieën en aanvallen tijdens gevechten uitvoeren. Deze Pokémon kan zich beter in het water bewegen dan op het droge en kan met een snelheid van meer dan 40 km/h zwemmen. Op het droge benut hij de elasticiteit van de ballonnen om sprongen en acrobatische stunts uit te voeren.

Het gebied in Sun & Moon heet Alola?

In de twee trailers zowel de Nederlandse als de Japanse zien we veel van het eiland wat gebaseerd is op Hawai. Dit woord vooral getoond in de Japanse versie van de trailer. Het gebied zou volgens een vertaling Alola heten of dit klopt is niet 100% zeker, maar het lijkt te kloppen.

pokemonsunmoon-island

pokemonsunmoon-island2

Check hieronder zowel de Nederlandse als de Japanse trailer en zodra we meer weten lees je het natuurlijk hier.

Lost Password