Pokémon Super Mystery Dungeon

Nintendo 3DS
Follow

Pokémon vrienden maak je in Pokémon Super Mystery Dungeon

Mystery Dungeons

Nog even en dan is het zover. Want vanaf 19 februari 2016 kan je je onderdompelen in een wereld vol met Pokémon in de 3DS titel Pokémon Super Mystery Dungeon. In dit laatste avontuur kun je maar liefst 720 Pokémon vinden en voert je door willekeurig samengestelde kerkers en eindeloos veel uitdagingen. En nu is het ook mogelijk om je krachten te bundelen met de beroemdste en meest legendarische Pokémon’s ooit.

Het verhaal van Mystery Dungeons

Net als in vorige delen, begint het avontuur wanneer je wakker wordt en ontdekt dat je in een Pokémon bent veranderd. Aan het begin van het spel moet je een aantal vragen beantwoorden die bepalen in welke van 20 populaire Pokémon, inclusief Pikachu en Riolu, je bent veranderd. Vervolgens ga je met een partner-Pokémon op reis om te ontdekken hoe het komt dat een mysterieuze kracht legendarische Pokémon in steen verandert en hoe je deze kracht kunt stoppen. Om hierin te slagen moet je door de wereld reizen, andere Pokémon helpen, missies aannemen, steeds weer andere Mystery Dungeons verkennen, listige valstrikken in die kerkers ontwijken en krachtige Pokémon bestrijden. De gevechten verlopen om beurten en laten je gebruik maken van basisaanvallen, kenmerkende Pokémon-acties en verzamelde voorwerpen.

Om Mystery Dungeons te kunnen veroveren, is het de kunst vriendschap te sluiten met de juiste Pokémon. Maar voordat je een Pokémon aan je team kunt toevoegen moet je aan bepaalde eisen voldoen, zoals het voltooien van de missies die ze je geven. Het is van essentieel belang om een evenwichtig team van Pokémon samen te stellen. Er zijn maar liefst 720 soorten Pokémon, dus kunnen spelers met honderden nieuwe Pokémon-vrienden vele combinaties proberen. In dit epische avontuur zullen spelers nooit twee keer exact dezelfde kerker betreden, wat betekent dat je samen met je Pokémon-vrienden altijd wel weer een nieuw avontuur kunt beleven.

Lost Password