The Solus Project

PC Xbox One
Follow

The Solus Project release datum

Ben jij mans genoeg om te overleven?

The Solus Project release datum

Jij bent de laatste hoop voor de mensen, de aarde is niet meer zo’n fijne plaats om op te wonnen en het menselijk ras word bedreigt met uitsterven. Jij bent met een team het heelal ingestuurd om een nieuwe plek te zoeken voor de mensheid. Je ruimteschip crasht op een verlaten planeet en je team is dood, aan jouw dus de taak om de planeet te verkennen en boven alles te overleven. Al snel kom je er achter dat jij niet de eerste bezoeker bent geweest van de planeet want je vind op mensen gelijkende resten en anderen dingen. Dat is een beetje in het kort het verhaal van The Solus Project.

Dit zal geen sandbox game zijn maar een linear avontuur zijn, het is dus niet zo dat je zomaar overal heen kan gaan in deze game je bewandeld een bepaald pad dat voor je is uitgestippeld in de 10 verschillende levels zoals je in de video hieronder kunt zien.

[youtube id=”PnKog-0hkOg” align=”center” mode=”normal”]

Ergens begin februari zal de game opduiken in Xbox one preview en early access op steam met een volledige release op 8 maart. In de lente van dit jaar zal de game ook opduiken voor Oculus.

Lost Password