Nintendo Wii U

Nintendo Wii U
Follow

Smartphone app Miitomo kom in maart

Smartphone app Miitomo kom in maart

Nintendo’s eerste smartphone app Miitomo zal in maart verkrijgbaar zijn voor iOS en Android. Dit maakte Nintendo vandaag bekend in een persbericht. De gigant maakt vandaag de eerste stap naar de smartphones en doet via deze aankondiging. Eerder op onze oude site maakte we al bekend dat deze app er aan zat te komen.

Om als een van de eerste toegang te krijgen tot dit nieuwe product van Nintendo hoef je niet zoveel te doen. Vanaf 17 februari kan je via je Nintendo-account-service je zelf aanmelden voor deze app. Mensen die zich inschrijven voor Miitomo zullen als eerste een bericht ontvangen wanneer Miitomo in maart beschikbaar komt.

Wat is Miitomo?

Miitomo is een sociale ervaring die gebruik maakt van Nintendo’s Mii-personages om vrienden bij elkaar te brengen in een vrolijke, speelse en gastvrije sociale omgeving. Sinds ze debuteerden op het Wii-systeem, zijn wereldwijd meer dan 200 miljoen Mii-personages gemaakt. Via Mii-personages kunnen gebruikers op een heel nieuwe manier contact maken met hun vrienden, bijvoorbeeld door antwoord te geven op vragen als “welk liedje bleef de laatste tijd in je hoofd hangen?”, “geloof je in buitenaardse wezens?” of zelfs “als je een neushaar uit de neus van een vriend ziet steken, wat doe je dan?”. Door deze vragen in Miitomo te beantwoorden, kunnen gebruikers verrassende informatie en geheimen over hun vrienden ontdekken.

Nintendo wil tot eind maart 2017 ongeveer vijf apps, inclusief Miitomo, voor smart devices uitbrengen en de eerste kom dit jaar nog in maart wat vinden jullie hiervan?

Lost Password