Fable Legends

PC Xbox One
Follow
8

User Avg

Stilte rond Fable Legends

Stilte rond Fable Legends

Het is al een tijdje opvallend stil rond Fable Legends en dat zint ons niet zo hier bij Game On. Wij hebben vandaag wel weer even gespeeld met de close beta maar helaas mogen we daar verder niets over zeggen. Waar we wel over uit kunnen wijden is wat iedereen die een beetje fan is van de game al lang heeft kunnen lezen op internet.

De game zelf is een multiplayer co-op rpg waar je kunt kiezen om een van de 4 helden te zijn of juist degene die de helden probeert te dwarsbomen om te zorgen dat de helden hun doel niet kunnen behalen. Als je dit dus doet met 5 vrienden kan dat hele leuke trol momenten opleveren zoals ook de makers van de game zelf toegeven. Hoe dan ook van wat we tot nu toe gezien hebben ziet de game er wel goed uit en het grafish gedeelte is dan ook echt op en top Fable.

Maar wat ons hier bij Game|On nu echt bezig houd is wanneer kunnen we deze game nou verwachten, was er in eerste instantie een releasedate gelekt van 13 oktober die dus duidelijk niet juist was weten wij het nu ook niet meer, we hopten dan ook deze maand met de release van het nieuwe dashboard maar ook dit is dus niet gebeurd. Zowel Lionhead studio’s als wel Microsoft houden de lippen nog stijf op elkaar. Jammer maar helaas.

Lost Password