Xbox One

Follow

Stream binnenkort ook je party chat met Twitch App op Xbox One

Stream binnenkort ook je party chat met Twitch App op Xbox One

Een veel gevraagde functie voor de Xbox One is dat je ook je party chat naar je Twitch stream kan streamen. Nu horen mensen die naar een Xbox One Stream kijken alleen de streamer nog, maar preview members kunnen de optie nu al zien. Members die net als wij van Game On in het preview programma zitten krijgen zodra iemand gaat streamen in de party de optie om ook hun chat naar de stream te sturen.

Helaas werkt deze functie nog niet geheel en gaat het hier om een gesloten beta. Major Nelson van Xbox liet in een reactie op een post op Reddit weten dat ze hard werken aan deze functie. Als deze update uit komt voor het grote publiek zal een capture card niet meer nodig zijn om party chat me te streamen. Laten we net een nieuwe hebben gekocht, ach overlayers zijn nog niet mogelijk op de Xbox One dus hebben we er toch nog wat aan.

Xbox party streaming Twitch app

We are excited to bring Party Chat in Twitch broadcasts for Xbox One. As we’re in beta, it’s not yet functional in the current preview build, but will be available in the future. We’ll have more details to share soon. Keep the feedback coming.

Lost Password