Super Mario Maker 2

Nintendo Switch
Follow
8.7

User Avg

Super Mario Maker 2 komt dit jaar nog naar Nintendo Switch

Nintendo heeft net in haar Nintendo Direct het vervolg van Super Mario Maker aangekondigd. Er gingen al geruchten zoals altijd, maar nu is het officieel de game zal niet onder de naam Super Mario Maker Deluxe uit komen als een add-on op wat we al op de Wii U hadden, maar als een geheel nieuwe game worden uitgebracht. Natuurlijk heeft niet iedereen de beelden mogen aanschouwen en mocht je de aankondiging gemist hebben van Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch? Geen Probleem we hebben hem gewoon hier boven voor je staan.

Nintendo heeft een ding in elk geval goed gedaan en dat is luisteren. We hebben natuurlijk nog niet alles gezien wat deze game kan, toch kunnen we nu al zeggen dat het team achter de game heeft geluisterd. Nieuwe opties themas en meer zijn toegevoegd zoals te zien is in bovenstaande video. Mario in kat form, scrollende levels, 2 player co-op dit zijn zomaar even een handje vol dingen en hier stopt het niet bij. Wij van Game On kunnen nu al niet wachten tot Juni om aan de slag te gaan met deze Mario Maker of het nu in dock mode is of onderweg naar werk.

Super Mario Maker 2
Super Mario Maker 2 Editor

Super Mario Maker komt in juni dit naar nog naar de Nintendo Switch. Ga jij de game gelijk halen of kijk je toch liever de kat uit de boom? Onze mening mag duidelijk zijn en natuurlijk willen wij ook weten wat hoe jij over deze nieuwe Switch titel denk. Laat het ons weten in de reacties hier onder.

Lost Password