Tom Clancy’s The Division

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow
8.1

User Avg

The Division verbreekt diverse verkoop records

The Division verbreekt diverse verkoop records

Ubisoft maakt met Tom Clancy’s The Division in de eerste vijf dagen al meer dan 330 miljoen dollar omzet. Konden wij dat maar zeggen, helaas kunnen we dat voorlopig nog niet. Echter breekt Ubisoft hiermee diverse records, het is deze week niet alleen de best verkochte nieuwe game-franchise ooit, maar ook de best verkochten Ubisoft-game.

“The Division heeft in de eerste week van release de toppositie bereikt in de industrie, wat een overweldigende prestatie is.  We zijn enorm trots op de teams en danken alle miljoenen spelers die de game steunen,” zegt Yves Guillemot, CEO en mede-oprichter van Ubisoft. “The Division is het meest recente voorbeeld van onze potentie om indrukwekkende games te maken waarbij spelers betrokken zijn en dit delen met al hun vrienden en de rest van de community.”

“Naast de recordbrekende resultaten qua sales, toont de game ook de hoogste resultaten ooit op het gebied van betrokkenheid voor een Ubisoft-game. Een beloning voor het harde werken en investeringen in ons online infrastuctuur en servers,” zegt Stephanie Perotti, Vice President Online Services, Ubisoft. “We bieden een online ervaring aan die de rest van de industrie evenaart waarbij kwaliteit en verbinding enorm belangrijk zijn voor The Division en de spelers.”

The Division op Twitch

Tijdens de launch was The Division de best bekeken game op Twitch en heeft sindsdien de top 5 niet verlaten. Ook heeft de game op YouTube meer dan 57 miljoen views gegenereerd in één week tijd. Dit had niemand ooit verwacht, wij zeker niet. Of The Division dit vol gaat houden is nog te bezien aangezien de game net als Destiny van Activision een grote grinding curve heeft.

Tom Clancy’s The Division is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Lost Password