Through the Fire and Flames van DragonForce nu verkrijgbaar op Guitar Hero Live

Through the Fire and Flames van DragonForce nu verkrijgbaar op Guitar Hero Live

Activision en FreeStyleGames kondigen vandaag aan dat Guitar Hero Live SHRED-A-THON vandaag van start gaat. In deze marathon komen diverse nummers voorbij waaronder het nummer Through the Fire and Flames van DragonForce wat opmerkelijk is hier aan is dat dit nummer nog nooit is gebruikt in een Guitar Hero game.

De Guitar Hero community is de levenslijn van de game, dus we wisten al direct dat we iets groots moesten doen om één van de meest favoriete songs aller tijden onder de aandacht te brengen, zegt Jamie Jackson, Creative Director en  Co-Head bij FreeStyleGames.

Het nummer van DragonForce werd dus gekozen en nog vier andere nummers die al eerder in een game van de makers was gebruikt.

  • DragonForce – Through the Fire and Flames
  • Alter Bridge – Cry of Achilles
  • Megadeth – Hangar 18
  • Lamb of God – Ghost Walking
  • Trivium – Strife

Iedereen bij ons in de studio heeft mooie herinneringen aan Through the Fire and Flames, dus we besloten om all the way te gaan. We combineren de Guitar Hero-release van de song met een selectie van de bruutste en tofste songs in de game. Zo hebben we de ultieme uitdaging gecreëerd, de zogenaamde shredder marathon, en die laten we vijf dagen duren. Het is tijd om het beste van jezelf te laten zien!

Eerder zagen we al meer grote namen in Guitar Hero Live

Zodra de shredder marathon afgelopen is, wordt Through the Fire and Flames toegevoegd aan de reguliere song catalogus van de game. Elke song in de Shred-a-Thon is ook Rival Challenge-enabled, wat inhoudt dat je als speler de optie hebt om het tijdens ieder nummer één-op-één tegen andere spelers op te nemen.

Sinds de lancering van de game is er al veel nieuwe muziek toegevoegd aan GHTV, recent bijvoorbeeld nog nummers van Def Leppard, Fall Out Boy, The Strokes, Weezer en The Dead Weather. Guitar Hero Live is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U console, en daarnaast op Apple TV, iPhone, iPad, en iPod touch.

Lost Password