Titanfall 2

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow
7

Goed

Titanfall 2 zal dit jaar nog uitkomen

Eerder zagen we een korte teaser van Titanfall 2, maar tijdens EA Play kregen we wel wat meer te zien. In bovenstaande trailer zien we dat het multiplayer aspect van de game vrijwel niet veranderd is. Echter is het grote nieuws dit keer dat de game zowel op Xbox One als op PlayStation 4 in singelplayer te spelen zal zijn. Natuurlijk zal de game ook voor PC uitkomen en dat allemaal op 28 oktober 2016.

Met de originele Titanfall richtten we ons op de gameplay en een nieuwe manier van bewegen en vechten in een first-person shooter”, aldus Vince Zampella, CEO van Respawn Entertainment en medebedenker van de Call of Duty-franchise. “Met Titanfall 2 borduren we voort op die fundering door een afgestemde singleplayer-campagne te introduceren die wordt ondersteund door een uitgebreidere multiplayer-ervaring, om de lat voor het shooter-genre nog hoger te leggen.

Fans die op 28 oktober als eerste naar The Frontier willen gaan, kunnen Titanfall 2 nu reserveren op Titanfall.com. Voor mensen die elke Titan vanaf de eerste dag willen kunnen aanpassen, biedt Titanfall 2 Deluxe Edition direct toegang tot exclusieve Warpaints en Nose Arts, twee camouflages en nog veel meer.

Vóór de release krijgt Titanfall 2 een open technische test die Respawn moet helpen met een geslaagde release op 28 oktober. Fans die het nieuws over de technische test als eerste willen ontvangen, kunnen zich hier registreren voor Dispatches from The Frontier.

Lost Password