Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis Update Operation Dust Line vanaf 11 mei beschikbaar

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis Update Operation Dust Line vanaf 11 mei beschikbaar

Rainbow Six Siege krijgt dus een nieuwe gratis update de update bevat onder meer twee nieuwe operators, een nieuwe map en gameplayverbeteringen.

Trailer

Screenshots

Hieronder een lijst met de verbeteringen van deze update

  • Pas je uitrusting aan tussen rondes door: Selecteer simpelweg je, ga naar de loadout en kies andere wapens, attachments, hangers en headgear. Dit brengt de nodige nieuwe tactieken met zich mee.
  • Verbeteringen operators: Het unieke gadget van I.Q. geeft nu verbeterde visuele feedback, het schild van Montagne biedt nu ook bescherming van de zijkant en de LMG van Tachanka is gemakkelijker te plaatsen en te gebruiken. Er zijn ook extra aanpassingen gemaakt aan de overige operators, wapens en secundaire gadgets.
  • Gadgets annuleren: Door deze optie aan te zetten in het menu, kunnen spelers vanaf nu op elk moment de plaatsing van een gadget annuleren. Dit maakt het gebruiken van gadgets niet alleen een stuk gemakkelijker, ook brengt het een extra niveau van gameplay en tactiek met zich mee. Zo kan de vijand nu gemakkelijk op het verkeerde been gezet worden.
  • Winnend team in de spotlights: Na de laatste ronde krijgen zowel de winnaars als de verliezers het winnende team te zien. Daarnaast wordt de ‘Most Valuable Player’ bekroond, waarover je vervolgens lekker kunt opscheppen.

Bezit jij een  Season Pass dan ontvangen je automatisch de nieuwe Navy SEAL Operators. Wie geen Season Pass heeft, kan de operators vanaf 18 mei vrijspelen met Roem of R6 Credits.

Lost Password