Werewolves Within

VR
Follow

Ubisoft brengt ons Werewolves Within in VR

Ubisoft staat er om bekend dat zij innoveren door nieuwe systemen tijdens de lancering te steunen. Zo was Ubisoft ook een van de weinige die altijd achter Nintendo systemen zijn blijven staan. Nu de VR systemen je om de oren vliegen komt Ubisoft met een nieuwe titel Werewolves Within. Bij het begin van ieder spel krijgen de vijf tot acht spelers een rol toebedeeld, sommige met een paar bijzondere vaardigheden. Deze moeten hen helpen achterhalen wie de wolven in schaapskleren zijn. Om het spel dynamisch te houden, zijn de rondes snel en variërend. Dat betekent dat je één moment als vrome burger voor je onschuld pleit en het volgende als weerwolf je weg naar de overwinning liegt.

“VR blijkt een fantastisch platform te zijn voor sociale interactie; je hebt echt het gevoel dat je medespelers zich gewoon bij je in de kamer bevinden,” zegt David Votypka, Senior Creative Director bij Red Storm Entertainment. “Werewolves Within geeft spelers een voorproefje van hoe VR sterke sociale banden kan genereren, wat je toelaat een fantastische ervaring te delen met anderen, ongeacht waar zij zijn.”

In bovenstaande trailer word alles nog even extra uitgelegd. Het idee achter de game is tof, maar of het gaat werken vragen wij ons bij Game On echter nog af. Natuurlijk horen we graag hoe jullie er over denken hier onder in ons reactie systeem.

Lost Password