Watch Dogs 2

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow

Ubisoft onthult Watch Dogs 2 na leak

Na de leak dat Watch Dogs 2 aanwezig zou zijn kondigt Ubisoft nu officieel aan dat de game tijdens de show aanwezig zal zijn. Eerder plaatste we nog een artikel met informatie over de diverse games die al waren aangekondicht voor de E3 show. De game is twee jaar in ontwikkeling geweest en zal op 15 november dit jaar uit komen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Watch Dogs 2 is het resultaat van twee jaar intensieve ontwikkeling door het originele, creatieve team achter Watch Dogs. De onderwerpen dataveiligheid, privacy en hacken zijn actueler dan ooit in de hedendaagse maatschappij en al sinds het eerste deel in 2014 weet de Watch Dogs serie deze onderwerpen aan te kaarten. Watch Dogs 2 linkt deze herkenbare problemen aan een fictionele omgeving en biedt spelers entertainment van hoge kwaliteit terwijl ze de San Francisco Bay Area verkennen als hacker Marcus Holloway.

Spelers betreden een enorme en dynamische open wereld in de San Francisco Bay Area. Het is de nieuwste stad die overstapt op ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem voor infrastructuur. In de verkeerde handen kan ctOS 2.0 gebruikt worden om alledaagse burgers te controleren en te manipuleren.

Spelers ontdekken de geboorteplaats van de techrevolutie als Marcus Holloway, een briljante, jonge hacker die door de voorspellende algoritmen van ctOS 2.0 wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan. Marcus’ doel is het voorgoed uitschakelen van ctOS 2.0 en daarvoor is hacken het ultieme wapen. Spelers kunnen niet alleen de infrastructuur van de stad hacken, maar tevens ieder persoon en elk apparaat dat zij bezitten, om zo onvoorspelbare momenten te creëren. Zo kunnen spelers drones, auto’s, kranen, beveiligingsrobots en meer overnemen en kunnen ze ervoor kiezen om sluipend te hacken en geen vijand om te brengen, maar kunnen ze ook voor de directe aanval kiezen met veel wapens en geweld. In de grote open wereld kunnen spelers hun weg door verkeer hacken tijdens gevaarlijke autoachtervolgingen in de straten van San Francisco, zich over de daken van de buurten van Oakland verplaatsen en de kantoren van vooraanstaande bedrijven in Silicon Valley infiltreren.

“Ons creatieve team werkt hard om een overweldigende Watch Dogs ervaring af te leveren,” aldus Dominic Guay, senior producer bij Ubisoft Montreal. “We kunnen niet wachten om spelers in Watch Dogs 2 een spannende verhaallijn met boeiende karakters te bieden met meer en diepere hackingopties, gevarieerdere gadgets en wapens en een gloednieuwe, naadloze multiplayerervaring die zowel fans van de originele game als nieuwkomers gaat aanspreken.”

Naast de standaard editie van de game zijn er verschillende edities te pre-orderen en dat is natuurlijk zeer cool. Diverse edities met allemaal vette extras. Spelers die één van deze edities pre-orderen, krijgen een extra missie genaamd Zodiac Killer. Dit geld dus voor elke editie wat natuurlijk zeer vet is.

  1. Deluxe Edition: bevat de game, een exclusieve hoes, een kaart van San Francisco, lithografieën en het Deluxe Pack met digitale aanpassingsvoorwerpen.
  2. Gold Edition bevat de game, het Deluxe Pack en de Season Pass.
  3. San Francisco Edition met bijpassende Collector’s box bevat de game, het Deluxe Pack, de Marcus Figurine, laptopstickers met San Francisco thema, lithografieën en een kaart van San Francisco.

Meer binnenkort over deze game tijdens de E3 en vergeet niet de reveal trailer te checken hierboven het artikel.

Lost Password