Ubisoft viert 30 jarig bestaan met gratis game’s

Ubisoft viert 30 jarig bestaan met gratis game’s

Ubisoft had op de E3 al aangegeven dat zij hun jubileum groots willen vieren en dat doen ze dan ook. Vorige maand kon je al Prince of Persia The Sands of Time gratis downloaden deze maand valt de beurt aan Tom Clancy’s Splinter Cell. En dit gaat door tot het eind van het jaar zal Ubisoft elke maand een nieuwe game weggeven.

Tom Clancy’s Splinter Cell is te downloaden vanaf 13 juli en zal dan beschikbaar zijn tot de nieuwe game er is. Als je heel snel ben kan je zelfs Prince of Persia Sands of Time nog downloaden. Alle game’s zijn voor PC en kan je downloaden via de Ubisoft Club. Ben je nog geen lid van deze club dan kan je natuurlijk gewoon lid worden.

Tom Clancy’s Splinter Cell werd gereleased in november 2002, eerst exclusief voor Xbox en pc, later op andere platformen. De game werd een mijlpaal in de geschiedenis van Ubisoft: het was de eerste blockbuster ontwikkeld door Ubisoft Montreal. De rest is geschiedenis, want ondertussen is Sam Fisher uitgegroeid tot één van Ubisofts meest iconische personages.

Lost Password