Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow

Ubisoft’s E3 Lineup

Ubisoft’s E3 Lineup

Ubisoft’s Lineup voor de E3 is bekend geworden, nog niet alles maar wel al een viertal games. Aisha Tyler zal de Media Briefing voor de vijfde keer presenteren en natuurlijk zal er hier en daar nog wel een verrassing bij zitten. Nou maar hopen dat we niet weer een 15 minuten durende presentatie krijgen van Just Dance. Waar kijken jullie naar uit en zoals gebruikelijk hebben we een lijst hier onder voor jullie. Vergeet ons niet te volgen op Twitch hier zullen wij de live zijn met het laatste E3 nieuws, E3 Conferentie en meer.

  • For Honor: De game die wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal gooit spelers in de chaos van een slagveld tijdens een oorlog tussen drie Grote Facties: de brutale Ridders, de wrede Vikingen en de raadselachtige Samoerai. Voor ieder gevecht kunnen spelers kiezen met welke strijder van de Helden van het pantheon zij willen spelen. Met de verschillende vaardigheden en wapens vechten zij voor land, volk en eer en worden alle soldaten, boogschutters en vijandige Helden die dit in de weg staan een kopje kleiner gemaakt.
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: In de nabije toekomst leiden spelers een team van Ghosts, een vierkoppig U.S. Elite Special Operations team. In Ghost Recon Wildlands gaan ze op pad om het Santa Blanca drugskartel te vernietigen. Dit kartel is een ondergrondse macht en vormt een groeiende, wereldwijde bedreiging in het door Ubisoft bedachte schitterende, doch gevaarlijke Bolivia.
  • South Park™ The Fractured But Whole™: Duik in de door misdaad geteisterde onderbuik van South Park als de nieuwste aanwinst van Coon & Friends. Als de New Kid moeten spelers hun superkrachten gebruiken om de misdaad te bestrijden en onderdeel te worden van de meest geliefde superheldenfranchise aller tijden.
  • Eagle Flight™: In deze exclusief voor virtual reality ontwikkelde game razen spelers als een arend door het luchtruim van Parijs en ervaren zij de vrijheid van het vliegen. Spelers strijden tegen vijanden in razendsnelle multiplayergevechten met maximaal twee teams van 3 of spelen meer vliegvaardigheden vrij in singleplayer, waarmee zij hun arend sierlijk door de iconische herkenningspunten van de stad navigeren.

Lost Password