VR kost Rib uit je lijf.

VR kost Rib uit je lijf.

Ja ja we hebben er lang op moeten wachten op de Oculus Rift (€699) en beter bestel je hem in Amerika ($599), maar hij is er dan eindelijk en je ziet het al aan het prijskaartje het ding is niet goedkoop en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat je er gewoon een hele dikke PC voor nodig heb om met dat ding te kunnen gaan spelen. Zo’n 1% van de huidige PC is echter maar geschikt om de Oculus Rift op te kunnen gebruiken dus de kans is groot dat je ook nog eens een nieuwe PC nodig heb voor dat ding.

Dacht je dat de PlayStation VR dan wel goedkoop zal zijn dan kom je ook hier bedrogen uit dit ding gaat duurder kosten dan de PlayStation 4 zover we nu weten dus dat is ook al niet goedkoop. Maar laten we eerlijk zijn als meer en meer bedrijven die zich nu bezig houden met VR hun product op de markt zetten zullen de prijzen waarschijnlijk heel snel gaan dalen althans daar gaan wij van uit.

Heb jij echter een goeie smartphone dan kan het wel aanzienlijk goedkoper op bestelkado vonden wij een ding waar je je smartphone in kan schuiven en op die manier VR games kan spelen en 3D films kan bekijken en dit ding kost €27,95 exclusief verzendkosten wel is waar maar goed.

Rest ons alleen nog de vraag of VR daadwerkelijk nu wel wat gaat worden, het is al eens geprobeerd en geflopt. Moeten wij nu zeggen de toekomst zal het leren.

Lost Password