Batman: Arkham VR

PlayStation 4
Follow

Warner Bros kondigt Batman: Arkham VR aan

Warner Bros kondigt Batman: Arkham VR aan

Batman Arkham VR is een van de aangekondigde VR games voor Sony’s PlayStation VR en zal de eerste virtual reality ervaring zijn die ervoor zorgt dat fans Batman kunnen zijn.

“Virtual reality innoveert de game- en entertainment branche. Het is dan ook ontzettend spannend dat ons geweldige team bij Rocksteady Studios in dit nieuwe storytelling medium duikt met de Batman™ Arkham franchise,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Rocksteady is een van de beste op gebied van creëren van verhaal gedreven content en Batman™: Arkham VR brengt een ongelooflijke ervaring die niemand zich een aantal jaar geleden had kunnen voorstellen.”

“Rocksteady is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de spelers te betrekken in de wereld die we creëren en Batman™: Arkham VR geeft aan hoe we gebruik maken van de nieuwste technologie om dit te realiseren,” aldus Sefton Hil, Game Director, Rocksteady Studios. “Het team is toegewijd om een Batman ervaring te leveren die trouw blijft aan het personage en biedt spelers de mogelijkheid om zich volledig onder te dompelen in de rol van ’s werelds beste detective.”

Lost Password