Pokémon Go

Android iOS
Follow

Deze week 80 nieuwe Pokémon’s voor Pokémon GO en meer

Deze week 80 nieuwe Pokémon’s voor Pokémon GO en meer

Deze week zal er een nieuwe update kommen van het al om bekende spel Pokémon GO er zullen zo’n 80 nieuwe pokémon’s bij kommen deze pokémons kon je al eerder vangen in pokémon Gold en Silver en verschijnnen nu dus in het wild. Dus gemeenteraad van Kijkduin zet je alvast maar weer schap want ze kommen er weer aan he de Pokémon jagers. Allemaal leuk en aardig natuurlijk voor degene die het spel spelen maar let asjeblieft op met wat je doet houd verkeer etc in de gaten dat is belangrijker dan die ene pokemon en houd je aan de regels.

“Met Pokémon GO heeft The Pokémon Company ernaar gestreefd om een fascinerend spel te creëren dat gebaseerd is op het concept om Pokémon in de bestaande wereld tegen te komen en te vangen,” aldus J.C. Smith, die Senior Director, Consumer Marketing, is van The Pokémon Company International. “De geweldige reacties op Pokémon GO door miljoenen bestaande en nieuwe Pokémon-fans overal ter wereld is verbazingwekkend. We vinden het geweldig om het avontuur te blijven voortzetten met de komst van deze Pokémon waarmee op een spannende manier nog meer plezier kan worden beleefd aan het merk Pokémon.”

Met de nieuwste spel-update van Pokémon GO krijgen spelers dankzij nieuwe Pokémon evolutieopties de mogelijkheid om nieuwe evolutie-items te gebruiken waarmee ze hun Pokémon kunnen evolueren tot Pokémon die oorspronkelijk ontdekt waren in de regio Johto. Terwijl ze Pokémon vangen kunnen Trainers twee nieuwe Berries gebruiken- de Nanab Berry, die de bewegingen van een Pokémon vertraagt, en de Pinap Berry, waarmee de hoeveelheid Candy verdubbelt als de volgende vangpoging succesvol is. Trainers kunnen ook hun avatar-verschijning aanpassen met een nieuw aanbod van hoeden, shirts, broeken en overige items. Extra items kunnen in de Pokémon GO-shop worden gekocht.

Een nieuwe Pokémon GO-trailer waarin de Pokémon en de nieuwe functies getoond worden, is hieronder te zien:

Lost Password