The Witcher 3: Wild Hunt

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow
9.4

Verbluffend

9.4

User Avg

Witcher 3 is niet het einde van Geralt, CD Projekt RED plant een vervolg

Witcher 3 is niet het einde van Geralt, CD Projekt RED plant een vervolg

CD Projekt Red CEO Adam Kicinski is er van overtuigd dat de Witcher 3 niet het einde is van de serie, hij gelooft dat er in de toekomst plaats is voor een vervolg. Waneer die toekomst dan is daar heeft de beste man het dan weer niet over maar het is wel duidelijk dat met zo’n opmerking je een vervolg niet uit kan blijven lijkt ons.

De Witcher 3 was een van de betere games van het jaar, nee dat zeg ik verkeerd de beste game van het jaar moet dat zijn. Aan het eind van de game blijft het lot van Geralt echter onduidelijk waardoor er voor CD Projekt RED er nog een vervolg in het verschiet zou kunnen liggen.

Kecinski is er van overtuigt dat het team niet zomaar de Witcher achter zich zou laten liggen, en de fans verdienen uiteindelijk een fatsoenlijke afsluiting van de serie.

Hij zei het volgende

It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand – that’s understandable.It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it.

Eerlijk gezegd zal de Witcher 4 ook wel een succes worden gezien het succes van de Witcher 3 dat in het eerste half jaar ruim 6 miljoen keer over de toonbank ging.

Lost Password