World of Final Fantasy

PlayStation 4 PlayStation Vita
Follow

World of Final Fantasy E3 trailer laat ons sprakeloos achter

We zijn hier bij Game On nogal fan van de Final Fantasy franchise en het doet ons dan ook goed om bovenstaande trailer te mogen bewonderen. Square Enix gaf niet alleen de trailer vrij maar ook de release datum van de game. Op 28 oktober 2016 zullen gamers over de gehele wereld met deze game aan de slag kunnen op de PlayStation 4 of Vita. Ons verrast het een beetje dat er nog ontwikkelt woord voor de PSV aangezien we steeds vaker horen dat vrienden van ons het systeem verkopen.

In WORLD OF FINAL FANTASY besturen spelers een tweeling, Reynn en Lann, die door de wereld van Grymoire reizen om hun verloren herinneringen terug te vinden. Tijdens de reis kunnen spelers de aandoenlijke en bekende wezens in de wereld verzamelen, grootbrengen en bevechten, inclusief cactuar, chocobo en behemoth. Op deze manier verrichten ze aanpassingen, stapelen ze hun leger monsters en maken ze strategische torencombinaties waarmee ze het tegen zelfs de meest uitdagende tegenstanders kunnen opnemen.

Gamers die de day one edition van de game kopen, kunnen tijdens gevechten ook de legendarische Sephiroth oproepen. Voor de gamers die de normale editie aanschaffen zal dit helaas niet het geval zijn.

Lost Password