Gigantic

PC Xbox One
Follow
8.9

User Avg

Xbox One/PC cross-platform game Gigantic krijgt grote update deze week.

Xbox One/PC cross-platform game Gigantic krijgt grote update deze week.

De beta van Gigantic krijgt deze week een grote update. Woensdag 20 januari is de geplande datum voor de update een hoop nieuwe dingen worden toegevoegd aan de game, de meest belangrijke is wel dat beta testers nu 24/7 de game kunnen testen voorheen was dat alleen op gezette tijden. Zodra wij een beta code hebben bemachtigd gaan wij natuurlijk ook een kijkje nemen in deze game en jullie er echt alles over vertellen.

Ook zal het mogelijk zijn om in de Gigantic beta 2.0 cross-platform te gaan spelen dus xBox en PC gebruikers allemaal op één server en er zal dan ook een Europese server beschikbaar kommen. Ook zal er een nieuwe held worden toegevoegd. Motiga zegt ook dat de beta vaker een update kan verwachten.

De free to play game Gigantic had eigenlijk al uit moeten zijn maar de release is verplaatst naar 2016. Wij van Game On volgen deze game al een tijdje en zijn ook verheugd met bovenstaand nieuws ook al omdat met deze nieuwe versie van de game er weer beta codes uitgedeeld gaan worden.

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de beta het is echter nog niet te laat. Schrijf je in voor de beta nu het nog kan.

Lost Password