Super Mario Odyssey

Nintendo Switch
Follow
7.6

User Avg

Zal de Nintendo Switch lanceren met twee Mario games?

Zal de Nintendo Switch lanceren met twee Mario games?

De console van Nintendo is iets waar we het hier bij G4me On veel over hebben. De tag Nintendo Switch staat dan ook hoog bij ons. Zodra er ook, maar iets omtrent de console op het net komt duiken wij er boven op. Zolang Nintendo haar mond houd over deze console, blijft alles natuurlijk gebaseerd op pure speculatie, maar wij denken dat er toch een graantje van waarheid in deze geruchten zit.

Super Mario Switch als zal uit komen met de Switch?

Super Mario Switch de game die we vluchtig in de aankondigingsvideo van de Switch zagen, zal met de release van de console uitkomen. Nintendo zou er goed aan doen om dit waar te maken en we zullen je vertellen waarom. De consoles verkopen nu eenmaal beter als er een Mario bundel aanwezig is, we zagen dit bij de Super Nintendo en een paar jaar geleden nog bij de verkoop van de Nintendo Wii U. Dit is echter niet alles, bijna alle titels die we in de video zagen zijn tot nu toe bevestigd voor de release van de Switch. En er gaan verhalen over een speelbare demo voor de pers in januari, kortom alles wijst er op dat we in maart met en nieuwe Mario game aan de slag kunnen.

Een ander sterk gerucht wat de ronde doet wat wij wel met een korreltje zout nemen. is het gerucht over een nieuwe Mario RPG. De titel zou door Ubisoft ontwikkelt worden en zou gaan onder de werktitel Mario RPG: Invasion of the Rabbids. De vorige Mario RPG kwam in 1996 uit voor de Super Nintendo en werd ontwikkelt door Square. Het zou dus wel is tijd worden voor een nieuwe Mario RPG, maar voor als nog hebben we het hier over een gerucht.

 

Lost Password